Plan direct jouw gratis kennismaking

Fantastisch dat je bereid bent te investeren in de meest belangrijkste persoon, EVER!

En ja, dat ben JIJ

 

Ook jij hebt namelijk alles in je om te bereiken wat je wil. Maar laat ik eerlijk zijn: Dat vraagt om radicale verantwoordelijkheid voor hoe je je leven creëert en hoe je reageert op de mensen en omstandigheden om je heen. 

Krijg je het al warm en voelt het spannend? Mooi!

Je bent op de goede weg 🙂

Hoe kan ik je ondersteunen?

Of je nu vastloopt of juist verder wil groeien, soms lukt het gewoon even niet alleen. Blijf je maar rondjes lopen in jezelf. Door samen jouw pad te verkennen kom je tot nieuwe inzichten (over jezelf, je doelen en je vraagstukken), anders handelen, ander gevoel en uiteindelijk andere resultaten.

Met (life)coaching kan ik je helpen als je:

  • Steeds meer stress en verantwoordelijkheid ervaart
  • Vastloopt in je werk of leven, iets anders wilt, maar je niet weet wat
  • Succesvol van buiten bent, maar leeg van binnen
  • Veel van jezelf moet in plaats van doet wat je wil
  • Je ‘dingetje’ doet, maar geen motivatie meer voelt
  • Na het weekend of vakantie nog steeds moe bent

OF, als je MEER….. wil:

  • Zelfvertrouwen
  • Balans
  • Gezond en actief leven
  • In actie komen

Wat ik je als coach bied is een veilige omgeving waarin jij kunt groeien. Daarbij ben jij in de lead en loop ik naast je. Samen verkennen we jouw reis (of reisbestemming). Ik ben er voor je om mee richting te bepalen, te onderzoeken, andere perspectieven te bieden, uit te dagen, je scherp te houden en je te ondersteunen in het behalen van jouw doel.Wat is (Life) coaching WEL
Persoonlijke groei
Inzicht, perspectieven en ander handelen
Co-creëren
Coach vraagt veel
Gericht op nu (en gewenste toekomst)
Herkennen, erkennen en inzetten van eigen kracht

Werken aan specifieke doelen en overwinnen van obstakelsWat is (Life) coaching NIET
Therapie of counseling
Fixen van problemen
Zender-ontvanger gericht
Coach praat veel
Gericht op verleden
Advies wat je wel/niet moet doen of veranderen
Klagen of chit chat

Ervaringen van anderen

profile-pic

Romana - Deed coachingstraject

Met de hulp van Maaike ben ik anders naar mezelf gaan kijken, eigenlijk ben ik nu pas naar mezelf gaan kijken. Door alle gesprekken die ik gehad heb, krijg een steeds beter beeld van mezelf, en mezelf in relatie tot anderen.

Het zijn veranderingen en inzichten voor het leven die ik nooit had willen missen! Maaike is een topper en ik ben zeer dankbaar voor alles wat ik van haar heb geleerd. Ik heb een heel ander leven en ik ben nog maar 4 maanden verder…

Romana B.
profile-pic

Martin - Deed coachingstraject

Maaike heeft mij met haar authentieke manier van "zijn" en haar manier van vragen stellen in beweging gezet. Ze geeft je het gevoel van rust en veiligheid, alles mag er zijn. In deze omgeving brengt ze je naar de kern en ontstonden er andere perspectieven. Met de inzichten die ik kreeg kwam ik eindelijk in actie en heeft ze me op een bijzondere manier ondersteund. Maaike: Je straalt uit I CARE!

Martin J.
profile-pic

Nathalie - Deed coachingstraject

"Tijdens de sessies merkte ik dat bepaalde ideeën in mijn hoofd zaten en zichzelf vormden tot een beeld wat ik had van mezelf en van anderen en wat dan ten onrechte een soort angst bij mij opriep.

Wat me van de coaching het meest is bijgebleven is het stilstaan bij mezelf. Een moment nemen om te zien wat ik voel bij bepaalde situaties en van daaruit mijn keuzes maken.

Ik denk dat iedereen wel eens vastloopt, op professioneel gebied of gewoon in thuissituaties. Therapie is coaching zeker niet, je moet flink aan de slag, maar hoe fijn is het om duidelijk voor ogen te hebben welke weg je wilt bewandelen?”

Nathalie V.
profile-pic

Mirjam - Deed coachingstraject in combi met voedingsbegeleiding

Maaike heeft me toen laten inzien om met steeds kleine stapjes naar die ene grote stap te gaan waar ik al gelijk naar toe wilde gaan, en dus af en toe eens flink onderuit gaan om daar weer van te leren.

Ik ben Bewuster geworden van mezelf, de mensen om me heen, maar ook kan ik weer heerlijk sporten met de juiste voeding die ik voor het sporten en na het sporten tot me kan nemen en dat voelt zo goed.

Het begin van een hele mooie weg, waarin ik leer van mijn fouten, dingen wil doen waar ik me goed bij voel. Maar ook de dingen laten bij wie ze horen. Waar ik 'moeten' omzet in 'willen'. Een weg met heel veel liefde voor mezelf en het stukje zelfvertrouwen dat met stapjes vooruit gaat.

Mirjam O.
profile-pic

Ik voel me sterk en weet wat te doen!

“Steeds heb ik ervaringen van bewustwording en verandering, in positieve zin. Het maakt me blij, sterk en ik groei naar wie ik wil zijn. Het voelt zo onwijs goed. Ik ben erachter wat ik wil gaan doen en inschrijven voor die opleiding in november. In mijn vrije tijd ben ik meer bezig geweest met wat ik wil. Eindelijk heb ik energie om dingen af te ronden en dat geeft op zijn beurt ook fijne energie. Wat voelt dit goed.

Wat waren de, veelal zonnige, wandelingen inspirerend. Aan het begin een storm van gedachten door mijn hoofd en ik wist niet hoe daar rust en ruimte in te krijgen. Aan het einde, als ik dan weer in mijn auto zat op weg naar huis had ik antwoorden waar ik mee verder kon. Ik moest zelf aan de slag, de antwoorden kwamen ook vanuit mezelf, maar ik had geen idee dat dat zo was. Maaike hielp me deze boven water te krijgen en me te laten inzien hoe om te gaan met dat 'stemmetje' in mijn hoofd. Hoe te accepteren en dingen te omarmen en hoe met een andere blik te kijken naar 'problemen'. Maaike je bent een topper en een heerlijk persoon om een goed gesprek mee te hebben. Ik ga het missen, maar voel me sterk en weet wat te doen.”

Bianca K.

Hoe verloopt een coachingstraject

Kennismaken

Niet iedere coach ‘past’ bij je. Persoonlijk geloof ik dat een goede klik noodzakelijk is voor een succesvolle coaching. Ook kan ik me voorstellen dat je, voordat je van start gaat, zeker wilt weten of coaching voor jou de oplossing is.

Een kennismaking kan online of op mijn kantoor in Rijen en is altijd vrijblijvend.


Mastergoal opstellen

Jouw coachingstraject start met het opstellen van een mastergoal: jouw einddoel en plan.

Door dit gewenste resultaat vast op papier te creëren, maak je het duidelijker voor jezelf wat je wil, wat je uitdagingen zijn en wat jij gaat ondernemen. Ook toetsen we zo gedurende het coachingstraject of we op de goede weg zijn.


Coaching & real life

Een traject bestaat uit 6 gesprekken verspreid over 3-6 maanden. Tussendoor is er waar nodig contact via mail of telefoon.

Waarom deze periode? Veel van je leerproces vindt plaats buiten de coachings a.k.a. in life! Verder in het proces neemt vaak de periode tussen gesprekken toe. Dit komt doordat je steeds bewuster bent en daarnaar handelt.


Resultaten vieren

Gedurende het hele coachingstraject staan we bewust stil bij leermomenten.

Iedere stap die je maakt is er eentje op trots om te zijn of geeft nuttige informatie waar we verder mee kunnen.

Aan het eind van het coachingstraject is het tijd om jouw buitengewone resultaten te vieren!


” In order to kick ass, you must first lift up your foot”

– Jen Sincero-

Eerst even snuffelen?

€0,-

Vind je het nog te spannend om gelijk een coachingstraject aan te gaan?
Graag luister ik naar jouw verhaal, vragen en groeiwensen!
Plan een kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Plan kennismaking

1-op-1 coachingstraject

€597,- (incl. BTW voor particulieren)

6 x 60 min coaching
Gezamenlijk opstellen Mastergoal
Opvolging gemaakte afspraken via mail
Tussendoor contact via mail

Boek nu!

1-op-1 coaching en personal training

€ 1146,- (incl BTW voor particulieren)

6 x 60 min coaching + 3 PT-sessies
3 maanden persoonlijk trainingsschema
Feedback & vragen training via mail
Gezamenlijk opstellen Mastergoal
Opvolging gemaakte afspraken via mail
Tussendoor contact via mail.

Boek nu!

Overweeg je een coachtraject te volgen m.b.t. je huidige werk, ontwikkeling of om een (andere) baan te krijgen, dan is het nu extra gunstig dit niet langer uit te stellen. Alleen in 2019 nog krijg je 30% tot 50% terug bij je inkomstenbelasting aangifte, afhankelijk van je inkomen. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst en vraag ernaar tijdens onze kennismaking.“Voor de ware ontdekkingsreis hoeft men geen nieuwe landschappen te zoeken, maar moet men nieuwe ogen krijgen

– Marcel Proust-