In verband met de Coronamaatregelen vonden er in mei 2020 geen back-to-basics weekenden plaats. Volgend jaar deelnemen aan een weekend? Laat je gegevens achter en je krijgt een mailtje zodra een nieuw weekend gepland staat! Eind december kun je nog wel deelnemen aan het Treehouse Retraite. 


HOU ME OP DE HOOGTE

Wat houdt het Back-to-Basics coachingsweekend in?

Wat als het voelt of je hele leven op autopiloot staat? Als je maar geen keuzes kan maken? Angst, saaiheid of vermoeidheid of continue overal achteraan rennen de overhand lijken te nemen in je leven?

Tijd om je het bos in te sturen!

Tijdens het Back-to Basics weekend ga je midden in de natuur aan de slag om weer groei en voldoening te ervaren in jouw leven.
Zoals de naam het zegt: Back-to-basic. Zonder telefoon of andere afleiding.

Met focus en aandacht op wat jij wil met je leven, hoe jij je wil voelen en hoe daar te komen.

Dit unieke coachingsavontuur combineert fysieke outdoor activiteiten met momenten van inzicht, reflectie, spelen én ontspanning. Tijdens het camp ondersteunt en daagt trainer en transformationeel coach Maaike je uit in het onderzoeken van jouw vragen, het omgaan met obstakels en het creëren van jouw gewenste situatie.

Back to Basics Coachingsweekend is iets voor jou, als je:

Meer rust en vrijheid wil ervaren in je leven
Op een keerpunt staat, en wil weten hoe je verder kan
Op een speelse, avontuurlijke en professionele wijze wil leren en verkennen
Uit je hoofd wil komen en in actie
Zelfvertrouwen wil versterken
Beter voor jezelf wil gaan zorgen

*****

Alle activiteiten die je aangaat en de ervaringen die je hiermee opdoet, gebruikt Maaike als katalysator voor informele, maar inspirerende leermomenten. Naast dat ieder camp een onvergetelijke badass ervaring is, kom je dichter bij jouw natuur en de realisatie van jouw persoonlijk groei.


Weer écht in contact komen

 

We zijn allemaal 24/7 verbonden. Selfies, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Facebook, Bloggen.

Alleen, zelfs met al die mogelijkheden om te connecten, missen we iets? Het voelt nog steeds alsof we niet of minder verbonden zijn. 

Hoe kan je dat veranderen?

Tijdens het back-to-basics weekend disconnect je bewust even van de digitale wereld en bestaande relaties om je heen.

Met speelse, uitdagende en gave opdrachten reflecteer je, kom je uit je hoofd en ervaar je hoe je rust en vrijheid ervaart door het beter kennen en handelen naar jouw natuur. 

Zodat je weer in écht contact komt. Met anderen én met jezelf.

 Jouw coach: Maaike

Hey! Mijn naam is Maaike. Ontdekkingreiziger, ICF gecertificeerd coach, Strength & Conditioning Trainer, outdoor- en survivalrace liefhebber en jouw coach tijdens het Back-to-Basics weekend.

Geïnspireerd door mijn eigen outdoor avonturen, persoonlijke zoektocht naar zingeving, fascinatie voor onbewuste blokkades en behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en verbinding startte ik in 2017 de Grow Wild Tribe. Een plek waar mensen in een veilige omgeving kunnen leren, ontwikkelen, fouten maken en daarmee groeien.

De Grow Wild Coachingscamps – nu Back-to-Basics coachingsweekenden –  brengen dit initiatief verder tot leven. Midden in de natuur bied ik je de ruimte, veiligheid en uitdaging om rust te ervaren en (weer) op avontuur te gaan in je leven.

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden!profile-pic
Fabienne

Dichter bij de natuur en bij je natuur kom je niet. Heel intensief en tof. Maaike laat je zelf inzichten ontdekken, wat écht heel waardevol is, omdat ze vanuit jezelf komen en niet ‘voorgekauwd’ worden. Daar kan je mee aan de slag. Een aanrader!

profile-pic
Sabine

"Maaike doet het erg leuk en is een geweldige ervaring waar je nog iets van opsteekt ook!"

profile-pic
Mirjam

"Een supergaaf weekend. De warmte die Maaike gaf bij binnenkomst is niet meer weggegaan tot het eind"


Programma Back-to-Basics coachingsweekend

Week voor aanvang: Persoonlijke intake via telefoon en mail.

Dag 1

Op een centrale, natuurlijke locatie in Nederland verzamelen we met een groep van 4 personen. Een paar weken voor aanvang van het event ontving je een lijst wat mee moest in je rugzak. Hier ga je gedurende het camp gebruik van maken.

Na ontvangst door Maaike, zet je je telefoon uit en lever je deze in. Even geen afleidingen van buitenaf en alle focus op jouw proces.

Deze dag staat in het teken van ontdekken en confronteren. In combinatie met o.a. een fysieke activiteit gaan we grenzen opzoeken en de confrontatie met jouw obstakels en overtuigingen aan. Na een workshop voor de nodige badass survival-skills genieten we van een gezamenlijk gemaakte maaltijd en sluiten we de dag af rondom een warm en gezellig kampvuur.

 Dag 2

Na een bijzondere nacht word je wakker in de frisse buitenlucht. De locatie waar ons camp is opgeslagen staat bekend om haar rust en stilte.

Er is ruim tijd voor een goed vullend ontbijt en de ervaringen van de vorige dag na ‘een nachtje slapen’ te bespreken.

Vandaag staat in het teken van reflectie, keuzes maken én vooruitgang. Deze dag zul je veel op de voet zijn.
Terug in het basecamp is er een gezamenlijke lunch en ga je aan de slag met je inzichten en ervaringen.

Aan de hand van een aantal opdrachten bepalen we de stappen om ook na dit weekend jouw groei verder te realiseren.


Claim NU jouw plek naar GROEI!

DATA voor 2021 volgen medio December

Hou me op de hoogte

Hoe ‘fit’ of ervaren moet je zijn?

 Voor de coachingscamps hoef je geen topconditie te hebben, over outdoor ervaring te beschikken of eerder gecoacht te zijn. Hou er rekening mee dat je enkele uren per dag op de been zal zijn, waardoor enige basisconditie gewenst is. Twijfel je hierover of wil je een beweegschema ontvangen? Laat het me weten via mail! Ik help je graag.

Wil jij daadwerkelijk vooruit in je leven, dan is een belangrijke eerste stap naar actie, verandering en resultaat: beginnen.

Met je inschrijving voor het coachingscamp zét je die eerste stap. Tijdens de camps begeleid ik je graag naar de volgende.


Investering Back-to-Basics coachingsweekend

Ben jij klaar om rust in je kop te ervaren en het avontuur aan te gaan? Ieder jaar vindt er slechts een paar keer een back-to-basics coachingsweekend in Nederland plaats. Midden in een natuurgebied ga jij aan de slag met wat jou tot nu toe weerhield in je leven. Patronen in je autopiloot worden duidelijk en obstakels in jouw persoonlijke groei overwonnen. Je slaapt onder de sterren met als enige ‘luxe’ een toilet en douche.

Een onvergetelijke outdoor ervaring die je leert kennismaken en durven vertrouwen op je eigen kracht en natuur.  

Kosten weekend: €300,-

Inclusief:

 • Intake voorafgaande aan weekend
 • Workshops
 • Verschillende outdooractiviteiten
 • Training en coaching door Maaike
 • Actieplan voor verdere groei
 • Eten en drinken (ontbijt/lunch/diner)
 • Overnachtingsplek
 • Gebruik van douche en WC

 Niet inbegrepen:

 • Vervoer van en naar locatie (Regio Zeewolde)
 • Reis- ongevallen-, en annuleringsverzekering
 • Snacks buitenom de maaltijden
 • Rugzak/ slaapzak/matje

In verband met de Coronamaatregelen vonden er in mei 2020 geen back-to-basics weekenden plaats. Volgend jaar deelnemen aan een weekend? Laat je gegevens achter en je krijgt een mailtje zodra een nieuw weekend gepland staat! Eind december kun je nog wel deelnemen aan het Treehouse Retraite. 


HOU ME OP DE HOOGTE

Coachingsweekend geboekt! En nu? 

 • Hell yeah! Het avontuur kan beginnen. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking in je mailbox.
 • Drie weken voor aanvang van het coachingscamp ontvang je een vragenlijst en een datumprikker om het intakegesprek met Maaike te plannen.
 • Twee weken voor aanvang van het coachingscamp ontvang je een paklijst voor je rugzak. Adventure is almost there!
 • Twee dagen voor aanvang van het camp ontvang je de laatste info over de locatie en eventuele bijzonderheden.

 FAQ’s

 “Instead of focussing on growing up, we should focus more on growing wild” 
-Maaike-