Waar verscheen Maaike Rijk Coaching & Training zoal in de media. Op deze pagina een aantal (podcast)interviews die ik mocht geven op het gebied van transformatie, lifecoaching, persoonlijke ontwikkeling, personal training, leiderschap en mijn outdoor events en retraites.

Heroic Mindsets – Martijn Dost

Een podcast over hoe mindset je in staat kan stellen tot grootste fysieke en mentale prestaties. Met host Martijn praat ik o.a. over:

✔ Beslissingen maken op gevoel en waarom we het moeilijk vinden dit soort beslissingen te nemen

✔De kracht van stil zijn en verveling

✔Hoe beweging ruimte maakt

✔De (onderschatte) rol van consistentie

✔Waarom we bepaalde doelen wel halen en andere niet

Check op Spotify/soundcloud/ITunes of andere Podcast speler – HEROIC MINDSETS

 

 

Transformatie Academie Podcast – Sjanett de Geus

Vorig jaar vertelde ik mijn business partner uit ons bedrijf te willen stappen. Samen bouwden we 4 jaar aan het bedrijf, gaven we 2 boeken uit, gaven we meer dan 50 seminars en begeleiden we duizenden mensen. Toch voelde het niet meer goed… Nu, een jaar later kijken we terug en praten we over moeilijke gesprekken aan gaan, belemmerende overtuigingen, loslaten en de law of attraction.

 

Nootrofit – Michel Vos

In deze aflevering van de podcast praten we met Maaike Rijk. Maaike begeleidt mensen bij hun vitaliteitsreis en doet dit op bijzondere wijze. Naast uitgebreide aandacht voor beweging en voeding zoomt Maaike ook in op het mentale aspect. Hierbij heeft zij met name aandacht voor overtuigingen en beperkend denken.