VRIJDAGAVOND 11 DECEMBER t/m ZONDAGMIDDAG 13 DECEMBER 2020

Coaching weekend midden in de natuur

Leef jouw avontuur

Wat is jouw avontuur? En wanneer ging jij het voor het laatst aan? Dit is het excuus waarop je wachtte om het eindelijk te realiseren! 

No worries, dit betekent niet dat je een vliegtuig uit moet springen (wel leuk overigens ;). Jouw avontuur betekent dat je voelt dat je iets anders wilt, echter nog niet weet wat en/of hoe. Het betekent dat je iets anders gaat doen, dan je tot nu toe deed. Groot of klein.

Voor wie? 

 • Betrap je jezelf regelmatig (of misschien wel het grootste deel van je leven) dat je genoegen neemt met ‘minder’ in je relaties, werk of gezondheid?
 • Weerhoud je jezelf ervan je gevoelens te uiten of je échte mening te geven, omdat je bang bent wat anderen zeggen of vinden?
 • Vermijd je al jaren je grootste ideeën of droomprojecten, omdat je ‘nog steeds aan ze werkt’.
 • Of lijkt het je maar niet te lukken de focus en tijd te vinden om wat jij MEER WIL IN JE LEVEN tot uitvoer te brengen?

Visualisatie>creatie>realisatie

Tijdens het Treehouse retraite unpluggen we even uit de digitale wereld. Letterlijk midden tussen de bomen krijg je de rust en ruimte om weer te focussen.

Zowel vanuit ontspanning als speelse inspanning, ga je aan de slag met het visualiseren, creëren en realiseren van wat jij meer, anders of verder wil in en met jouw leven.

Het vereist niet alleen visie en moed om je dromen te volgen, maar ook de juiste MINDSET en een ondersteunende GROEP van gelijkgestemden om het te laten gebeuren!

Of je nu iets anders met of in je werk of onderneming wil, meer ruimte voor je hobby’s, de vrijheid om te reizen, tijd voor jezelf, de relatie met je kinderen wil verbeteren, gezonder wil leven of opnieuw wil verbinden met de echte jij die op de een of andere manier onderweg verloren bent…

…Wat je avontuur ook is, deze retraite zal je erbij helpen.

Het zal je ook helpen je anders te voelen over je leven, gewoon zoals het is.


De juiste balans vinden

Doelen stellen is een belangrijk onderdeel van groei. Toch zorgen diezelfde doelen er vaak ook voor dat we ons uiteindelijk minder prettig voelen of zelf uitgeput raken. Hoe vind je voor jezelf daarin de juiste balans?

Tijdens de Treehouse retraite ga je hiermee aan de slag. Hoe zie jij jezelf de komende jaren? Wat maakt jouw doel belangrijk? Wat gebeurt er als je even stilstaat of als het niet lukt? Welke mogelijkheden zijn er als je met je doel kunt spelen?

Met verschillende toffe, ontspannende en inspannende workshops (binnen én buiten), momenten van reflectie en groepscoaching ontdek en ervaar je stap-voor-stap wat (on)nodig is om wat jij wil te ervaren.

Je leert herkennen om vervolgens los te laten wat je tot nu toe weerhield, hoe je beter kan samenwerken met jezelf, hoe je in actie kan komen én kan blijven. Plus, we zetten dit om in een concreet stappenplan om jouw avontuur daadwerkelijk te gaan leven!

 Jouw coach: Maaike

“Een droom zonder een plan, blijft een fantasie”. Geïnspireerd (*kuch* en, ok… óók een beetje gefrusteerd) door het keer op keer niet realiseren van goede voornemens, ging ik op onderzoek uit.  Hoe kwam dat toch? Was het gewoon harder willen en werken? Of zat er toch meer achter?

Mijn naam is Maaike. Ontdekkingsreiziger, (ICF geaccrediteerd) coach, Strength & Conditioning Trainer, outdoor- en survivalrun liefhebber en jouw coach tijdens de Treehouse retraite. 

 

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden op jouw avontuur!

Ervaringen 


Al mijn verwachtingen overtroffen

Ik had geen idee wat ik kon verwachten van een retraite in een boomhut - en dan ook nog in februari. Maar het weekend heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het was waardevol, gezellig, ontzettend leuk en het heeft me geholpen om mijn brei van plannen en ideeën voor de komende tijd op een rijtje te zetten.


Martine T. Eigenaar Marketingbureau

Grote stappen in de richting waar jij naar toe wilt

Vanaf minuut 1 voelde ik mij op m'n gemak dit weekend. Dit komt door de veilige sfeer die Maaike in een handomdraai creëert. Het weekend zat vol inzichten die liefdevol worden begeleidt door Maaike. Het biedt je inzicht in jezelf zodat jij daarna leiderschap kan nemen over datgene wat je wilt veranderen.

Door in te zoomen op de pijn en na te denken over oplossingen kun je grote stappen zetten in de richting waar jij naar toe wilt. Maaike is er het hele weekend bij om jou te helpen bij het zetten van die stappen. Ze weet precies wanneer ze moet doorvragen en wanneer het even 'genoeg' is geweest.

De manier waarop ze je helpt is liefdevol, maar kan soms wel confronterend zijn. Dit is echter net waar 'the magic happens'. Voor mij was het een ontzettend geslaagd weekend. Veel inzichten opgedaan, fijne, liefdevolle mensen om me heen en een topcoach die je helpt stappen te maken!


Martijn D. Defensie/ leiderschapstrainer

Ik wil er nu écht voor gaan

Kom je op persoonlijk of zakelijk vlak niet meer verder, dan is dit een mooie retraite om erachter te komen waar het aan ligt. Je leert veel over je eigen ik en dat de meeste beperkingen/overtuigingen bij jezelf liggen.


Samantha P. Onderneemster/ kunstenares

 Het programma 

Wat kan je ongeveer verwachten tijdens het Treehouse retraite.

1.5 Week voor aanvang 

Graag maak ik alvast kennis met je via de telefoon. Hiervoor maken we via de mail een afspraak.

Tijdens deze intake bespreken we door jouw verwachtingen, wensen, eventueel eerdere ervaring(en) met coaching en de eerder toegezonden vragen.

De intake is belangrijk om het meest optimale uit jouw weekend te halen. Uiteraard heb je ook gelijk de mogelijkheid me al je vragen te stellen.

Vrijdagavond

Zodra je door de tunnel richting onze boomhut loopt, ervaar je meteen de rust die op deze plek heerst. Wanneer iedereen gearriveerd is en zijn slaapplek in de boomhut heeft verkend, verzamelen we in de gezamenlijke huiskamer voor de eerste kennismaking.

Je telefoon zet je uit en lever je in. Even geen afleidingen van buitenaf en alle focus op jouw proces.

Tijd om jezelf klaar te maken voor jouw avontuur! Hoe ziet het eruit? Wat betekent het voor je? Als onderdeel van deze avond gaan we aan de slag met het maken van jouw vision board.

Zaterdag

De vogels kwetteren al vroeg als jij je nog even omdraait op je eigen knusse plekje in de boomhut. Nadat je je hebt opgefrist en genoten van een gezamenlijk ontbijt, starten we met een korte terugblik op de vorige avond.

Vandaag gaan we verder aan de slag met jouw avontuur. Wat heb je nodig om het te realiseren? Wat staat je in de weg? Hoe herken je flow en vooruitgang en wat gebeurt er als je stilstaat?

Dit gaan we zowel binnen als buiten in het bos verkennen tijdens verschillende workshops in combinatie met groepscoaching. Uiteraard is er tussendoor ook ruimte voor een lekkere lunch, een gezond diner en een door jullie zelfgemaakt kampvuur bij droog weer!

Zondag

Na een avond rondom het kampvuur en een goede nacht nemen we (uiteraard na een goed vullend ontbijt) kort de tijd  om de ervaringen en inzichten van de vorige dag te bespreken.

Vandaag staat in het teken van keuzes maken én vooruitgang. Ook krijgen we bezoek van twee gasten voor een heel bijzondere workshop m.b.t. ademhaling.
Na een gezamenlijke lunch en ga je aan de slag met jouw actieplan vanuit je inzichten en ervaringen.

Tijdens de groepscoaching bepalen we o.a. samen de stappen om ook na dit weekend jouw groei verder te realiseren.

Neem een kijkje in de boomhut!


 Wanneer is het Treehouse retraite weekend?

Vrijdagavond 11 december t/m zondag 13 december 2020

Wat kost het en wat krijg je?

Ben jij klaar om weer meer avontuur in je leven te ervaren? Midden in een natuurgebied ga jij aan de slag met wat jij meer wil in je leven. Ervaar hoe je visualisatie, acceptatie, loslaten, spelen en natuurlijk leiderschap inzet om het te realiseren.

Een onvergetelijke outdoor ervaring die je vanuit jouw natuurlijk leiderschap leert jouw avonturen blijvend aan te gaan

Inclusief:

 • 15 minuten intake voorafgaande aan weekend
 • Workshops + materialen
 • Verschillende outdooractiviteiten
 • Coaching door Maaike (ICF certified coach)
 • Actieplan voor verdere groei
 • Eten en drinken ( Avond snack 1ste dag, 2 x ontbijt, 2 x lunch en 1 x diner)
 • 2 x  Overnachtingen in boomhut op gedeelde kamer voorzien van badkamer en WC (privekamer in overleg)

 Niet inbegrepen:

 • Vervoer van en naar locatie (Regio Uden)
 • Reis- ongevallen-, en annuleringsverzekering
 • Snacks buitenom de maaltijden
 • Rugzak

Aantal deelnemers: 8 (minimaal 6)

Je slaapt met 2 personen in 1 boomcabin. Op aanvraag is ook een 1-persoonskamer mogelijk. Iedere cabin beschikt over een eigen douche, WC en verwarming.

+ GRATIS bonus

Opvolgende bijeenkomst (1/2 dag) na 13 weken. Tijdens het Treehouse retreat maak je afspraken met jezelf hoe je de inzichten uit het weekend gaat toepassen in je leven. Tijdens een natuurwandeling delen we wat er gebeurt is en wat je hebt ondernomen in de afgelopen maanden. Een extra steuntje in de rug om je uitgesproken doelen uit te voeren!

€ 625,-

Inclusief BTW voor particulieren

€ 625,-

Exclusief BTW voor bedrijven

Wat gebeurt er na jouw boeking?

 • Hell yeah! Jouw avontuur kan beginnen. Je ontvangt een bevestiging van jouw boeking in je mailbox.
 • 2 weken voor aanvang van het Treehouse retraite ontvang je een vragenlijst en een datumprikker om het intakegesprek met Maaike te plannen.
 • 1.5 week voor aanvang van het Treehouse retraite ontvang je een paklijst, zodat je vast weet wat mee te nemen. Adventure is almost there!
 • Een paar dagen voor aanvang van het event ontvang je de laatste info over de locatie en eventuele bijzonderheden.

 FAQ’s