ervaringen

Ervaringen van anderen en wat ze jou leren (video)

Maar al te vaak denken we dat we ‘alleen’ zijn met onze gedachten of gevoelens. Maken we ons druk over wat een ander zal vinden. Zijn we bang om iets of iemand kwijt te raken, misschien wel onszelf. Twijfelen we aan onszelf, ons werk of onze relatie(s). We willen een ander er niet mee ‘belasten’ of denken dat niemand anders onze ervaringen heeft of begrijpt wat we ervaren. En hoewel twijfels en wisselende emoties ook gewoon onderdeel zijn van dit leven, is jezelf erdoor laten (mis)leiden heel wat anders dan ze er laten zijn.

Met deze video deel ik onder de naam ‘ANNE’ een van de verhalen en ervaringen van mijn coachees. Iemand zoals jij en ik. Midden in het leven. Met deze video’s, waarvan deze de eerste is, wil ik je laten zien dat er meer mensen zijn die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij.

Hulp of coaching vragen en serieus aan de slag gaan met waar jij tegenaan loopt in jouw leven is niet alleen ‘ok’, uiteindelijk helpt het je vooruit en verder in jouw leven en hoe jij het wil ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.